promotie

Kaufland Cum sa ii mai pacalim pe romani

După ce ne-au scos ochii cu oale, tigăi si cuțite la preț de roboți de bucătărie, celor de la Kaufland le-a venit marea idee să profite de renumele unei  binecunoscute mărci  germane pentru a ne vinde șurubelnițe si bormașini  la preț de mașini de spălat. Kaufland Cum sa ii mai pacalim pe romani ? Simplu. Printr-o campanie de reduceri, cică, acumulăm puncte, le lipim pe un pliant si dăm fuga să nu pierdem ocazia de a lua un capsator cu 179,99 lei.

kaufland_bosch_talon Kaufland Cum sa ii mai pacalim pe romani

kaufland_bosch_talon Kaufland Cum sa ii mai pacalim pe romani

,, Promoția „

De curiozitate, am ales trei produse de pe pliant:

 • Ciocan rotopercutor cu acumulator UNEO BOSCH – Pret redus: 20 PUNCTE + 469,99 LEI Pret întreg: 759,95 lei (38% reducere!!!!! )
 • Maşină de găurit cu acumulator PSR 10,8 LI BOSCH – Pret redus: 20 PUNCTE + 249,99 LEI Pret întreg: 499,95 lei (50% reducere!!!!! )
 • Telemetru cu laser PLR 15 BOSCH – Pret redus: 20 PUNCTE + 179,99 LEI Pret întreg: 299,95 lei (39% reducere!!!!! )

Care este prețul real ?

Am mers frumos si am cautat de magazinele online, ca ne era mai comod. Ce-am gasit? (Pentru conformitate v-am dat si link-urile catre paginile produselor de pe site-uri):

Kaufland Cum sa ii mai pacalim pe romani ?

Si atunci care e prețul real al produselor? Pentru ce să mă chinui să cumpar de la Kaufland ca să acumulez  puncte pentru niște produse care poate nu-mi sunt ACUM atât de folositoare și pe care oricum le pot lua, la liber, la același preț?

Loading

Posted in Bani, finante si afaceri, Cum să.., Educatie si comunicare and tagged , , , , , , , , .

Evrika

6 Comments

 1. Si mai interesant . Eu am luat cu aceste puncte un telemetru laser : PLR 15.
  Toate bune pana am inceput sa masor . Surpriza ! Desi in manual se specifica o valoare a abaterii de +/- 3mm in realitate abaterea e de cca 10cm. Distanta minima specificata este de 1,5 cm dar de la 5 cm ruleta nu mai arata nimic . Pusa langa o rigla arata cu 10 cm fata de distanta reala .
  Ok, o fi defecta . Ma duc la Kaufland sa o schimb . Acolo , fata amabila imi da alt telemetru sigilat . L-am deschis chiar eu . Il testez …fix aceasi eroare …mi-am luat banii inapoi . Nu ma lasa sa iau altceva pe punctele date …imi trebuiesc altele …
  Daca stie cineva o metoda de calibrare …in manual nu era descrisa nici una .

  • Masurarea cu telemetru se face de la baza acestuia, nu de unde porneste fascicolul laser.S-ar putea de acolo sa fie cei 10 cm care nu iti bat tie.

 2. El masoara intre 15 cm si 15 m .Iar cele 2 telemetre nu erau defecte ,nu ti ai dat tu seama cum sta treaba .Punctul de unde se incepe masurarea distantei este chiar din spatele telemetrului.Este si logic .Tu cum masori distanta dintre doi pereti?:) In rest ,numai bine!

 3. Am depus plangere pe site la Kaufland. La dedeman este 199 lei un produs , telemeter plr 15 si ei il reduc vezi Doamne de la 299 lei la 179 lei. pe amazon este 25-30 lire sterline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.