hol-marmura-piatraonline

Cum sa amenajezi holul cu piatra naturala

Holul este cel care le creează o primă impresie musafirilor despre restul casei tale, indiferent dacă este un apartament de bloc sau o vilă somptuoasă. De aceeea, trebuie să acorzi atenție celui mai mic detaliu, atunci când îl decorezi. In articolul de fata iti vom arata cateva idei despre cum sa amenajezi holul cu piatra naturala.

piatraonline.ro – Magazin online ce furnizeaza profesionistilor din industria constructiilor o gama extinsa de piatra naturala de calitate la preturi accesibile dar fara a face compromisuri

Cu o istorie de sute de ani de utilizare, piatra naturala a devenit un simbol al calitatii atemporale si al bunului gust in ceea ce priveste constructiile interioare si decorurile exterioare. Obtinuta in mod ecologic, prin metode nedaunatoare naturii si oamenilor, piatra naturala reprezinta o alternativa moderna, eleganta si avantajoasa in procesul de constructie sau renovare al spatiului dvs.

hol-amenajare-casa-piatra-naturala-travertin-antichizat-piatraonline

amenajare-casa-piatra-naturala

Cum sa amenajezi holul cu piatra naturala

Un hol cu un aspect modern poate fi obținut cu ajutorul marmurei, care accentuează spațiile în care este utilizată. Plăcile din marmură sunt întotdeauna în tendințe și au și un mare avantaj, spre deosebire de alte materiale: sunt foarte rezistente și se bucură de o paletă largă de culori, de la alb, până la roșu și maron.

Piatra naturala decorativa la cele mai bune preturi Click aici pentru oferta!

În cazul în care holul tău nu se bucură de dimensiuni generoase, află că există soluții la îndemînă, pentru ca acesta să pară mai mare. Cel puțin pentru musafiri. Apelează cu încredere la o oglindă, care poate fi montată atât pe un perete, dar și pe una dintre ușile de acces care pornesc din hol către o altă încăpere din casă. Poți opta pentru o oglindă simplă, cu linii clasice, dar există și varianta unor oglinzi ieșite din tipar, mai ales că există diferite modele pe piață, în orice magazin de specialitate.

Marmura poate fi utilizată atât pentru pardoseală, fiind un material rezistent la traficul intens, cât și pentru placarea unuia sau a mai multor pereți. Dacă locuiești la casă și ai un hol care se termină cu scări de acces spre etaj, acestea pot fi amenajate tot cu ajutorul marmurei. O altă opțiune este granitul, care se remarcă, de asemenea, prin faptul că este o piatră naturală foarte rezistentă și care are o naturalețe aparte.

Cum multe holuri îți pot lăsa o impresie rece, poți transforma această încăpere într-una mai primitoare cu ajutorul unor piese de mobilier în culori vibrante. În funcție de spațiul de care dispui, poți monta nenumărate piese de mobilie. Un cuier colorat, confecționat din fier forjat sau unul clasic, din lemn. Spațiul poate deveni la fel de primitor și dacă alegi o măsuță, un fotoliu (pentru care să ai mai multe huse, în nuanțe diferite pe care le poți schimba după bunul plac) sau o etajeră. De asemenea, o veioză sau un lampadar așezate într-un colț al încăperii pot fi sursa de iluminat perfectă, care să se adapteze stilului holului tău.

Cum întreții piatra naturală ?

Întreținerea pietrei naturale nu este un lucru deloc dificil. Trebuie să ai produse speciale de curățat (detergenț, soluții pentru curățarea mucegaiului și a ciupercilor, solutii delicate de curățare) pentru suprafețele amenajate cu ajutorul pietrei naturale. Un alt lucru foarte important este să folosești impermeabilizant pentru pentru toate suprafețele din piatră naturală, pentru că acesta le oferă o protecție crescută.

Piatra naturala Click AICI pentru Promotiile Lunii  !

O protecție pentru pardoselile amenajate cu ajutorul pietrei naturale sunt și covoarele, căci sunt o protecție în calea depunerilor de nisip și praf. De asemenea, covoarele reprezintă și o modalitate de a mai însulfeți atmosfera din hol, mai ales dacă alegi modele colorate, în culori vii. Sunt doar câteva din motivele pentru care un covor, oricât ar fi de mic, să fie așezat pe pardoseala unui hol. Fie că vorbi despre un hol situat într-o garsonieră, într-un apartament cu două-trei camere sau într-o casă spațioasă.

Loading

Posted in Casa si gradina and tagged , , , , , , , , , .

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.