Cum castigam spatiu in locuinta asigurând confortul cotidian

Cu cat locuința este mai mică, cu atât mai mult imaginația și ingeniozitatea ne sunt puse la încercare pentru a o amenaja asa cum ne dorim. Confortul cotidian depinde de cum castigam spatiu in locuinta și abilitatea cu care cream spații funcționale și punem in valoare toate colțișoarele sau amenajăm cât mai eficient diversele zone de depozitare.

Bucătăria.

Bucătăriile „la cheie” complete integrează frigider, aragaz, cuptor cu microunde, hota si chiar o mașina de spălat vase într-un singur dulap care se închide cu o ușă rulantă. Pentru o bucătărie personalizata puteți apela la echipamente special concepute pentru a ocupa eficient cât mai puțin spațiu.

La eMAG găsiți o oferta bogata de electrocasnice incorporabile cu care salvați spațiul intr-o locuinta mica. Gama completa o aflați dând Click  >>AICI<<.

Cum castigam spatiu in locuintaBaia.

Se poate aplica si aici soluții „la cheie” proiectate si gândite cum castigam spatiu in locuinta, instalând o cabină din plastic turnat ce adăpostește toate echipamentele sanitare, robinetele si accesoriile. Versiunile cele mai compacte ocupa aproape 1m² si nu va mai rămâne decât sa realizați branșamentele. Există, de asemenea, diverse modele de chiuvete, căzi sau cabine de duș, reduse ca dimensiuni, montabile in colțuri.
sensodays.roDormitorul.

Diversele tipuri de paturi proiectate sa ocupe eficient spatiul, prezintă si ele elemente ingenioase: pe lângă canapelele extensibile, puteți achiziționa paturi rabatabile in dulapuri de perete, paturi supraînălțate sau paturi suprapuse. Paturile supraînălțate permit amenajarea de sertare sub platforma peste care se așează salteaua. In privința paturilor pentru copii, fabricanții de mobilier propun „camere complete” , care conțin un birou si spații de depozitare care ocupa puțin spațiu, dar eficient.

Cum castigam spatiu in locuintaLivingul (sufrageria).

Mesele escamotabile sunt, cu siguranță, mai ingenioase decât cele pliante. In plus, ele pot fi reglate la înălțimea dorită, de exemplu atunci când mâncați. Există, de asemenea, mese pliante ce adăpostesc seturi de 4 scaune pliante sau chiar banchete, cu lățimea de peste 30cm, la care pot lua loc 8-10 persoane.

cum castigam spatiu in locuinta

In sufragerie trebuie asezate elemente de mobilier rafinate! In camera de zi culorile delicate se aseaza pe mobilierul realizat din unduiri gratioase de lemn ce dau viata masutelor pe care se rasfata cestile de cafea, suporturilor de flori ce poarta aranjamente parfumate, dar si fotoliilor inspirate din camerele regale. Daruieste-i sufrageriei tale elemente de mobilier ce vor aduce eleganta si originalitate aranjamentelor pe care le pragatesti cu drag si care te vor bucura in fiecare zi. O gama rafinata de mobilier pentru living oferit de chicville.ro o poti consulta dand Click >>AICI<< . Alege-o pe cea care ti se potriveste si o poti primi direct acasa!

Spatiile de depozitare.

In funcție de spațiu, gust, imaginație si buget, puteți alege intre dulapuri la comandă si corpuri modulare adaptabile după dorință. Hainele ocupă, frecvent, cel mai mult din spațiul de depozitare al unei locuințe. O soluție simplă constă in amenajarea unui dulap in perete, folosindu-ne de 2 pereți paraleli intre care fixate tije si etajere. Dacă nu dispuneți de spațiu suficient, cautați module variabile, compuse, de obicei, dintr-un modul vertical cu rafturi si o tijă reglabila.

cum castigam spatiu in locuintaUșile dulapurilor pot sa fie montate in balamale, sa gliseze pe șine sau să aibă forma unor obloane rulante. In general, șifonierele au înălțimea de 1,80m, spațiul de deasupra putând servi la depozitarea obiectelor mai rar utilizate.

Preocuparea, cum castigam spatiu in locuinta, este un permanenta, in functie de schimbarile ce apar in viata si familia noastra.

CITEȘTE ȘI: Secrete-pe-care-zugravii-profesionisti-nu-vi-le-ar-spune-niciodata

REFERINTE: http://www.scritub.com/casa-gradina/Cum-castigam-spatiu-in-interio25958.php

Loading

Posted in Casa si gradina, Cum să.. and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.