Carduri de memorie testate pentru viteza reala. Marketing si realitatea cruda

Cardurile de memorie rapide pot fi si scumpe, asa ca vreți sa știți dacă obțineți performanta dorita pentru banii pe care ii plătiți. In articolul de fata va prezentam câteva carduri de memorie testate pentru viteza reala.
Viteza de scriere a unui card de memorie este cel mai important factor atunci când vrem sa o utilizăm in pentru fotografie sau înregistrare video, mai ales dacă utilizam card pentru fotografiere in modul rafala/burst sau filmare 4K, de exemplu.
Am ales, ca exemplu pentru carduri de memorie testate pentru viteza reala, de la SanDisk, Transcend, Toshiba, Panasonic, Kingston, Verbatim, Patriot, Samsung si Sony. Vitezele comerciale declarate (write speed/read speed) sunt arătate mai jos.

Carduri de memorie testate pentru viteza reala

Aceste carduri de memorie testate pentru viteza reala au fost introduse într-un un cititor de carduri Transcend USB3.0, si au fost folosite mai multe aplicații, făcându-se media rezultatelor. De asemenea a fost copiat un fișier video de 4GB de pe computer pe fiecare card, măsurându-se timpul pentru a realiza un mediu real pentru testul de viteza.

Carduri de memorie in oferta eMAG. Click >>AICI<< ca sa citești specificațiile lor!

Rezultatele sunt diferite de la caz la caz, cu unele carduri de memorie depășind viteza de scriere declarata de producător, dar niciuna nu s-a apropiat de viteza de citire declarata comercial.
Va prezentam mai jos rezultatele:

Carduri de memorie testate pentru viteza reala

Carduri de memorie testate pentru viteza reala

Carduri de memorie testate pentru viteza reala

Carduri de memorie testate pentru viteza reala

Carduri de memorie ieftine la cel.ro. Click >>AICI<< ca sa vezi oferta!

De notat că un posibil factor de limitare ar putea fi cititorul de carduri utilizat in test, dar asta ar putea sa va facă atenți ca cele declarate in fişele comerciale de prezentare a specificațiilor cardurilor nu e neapărat atât de important pe cât este faptul că rezultatul obținut prin testarea memoriilor va îndeplinește așteptările.

Citește si : Carduri si stickuri de memorie false. Cum sa le afli adevarata capacitate

Bibliografie:
https://petapixel.com/2017/08/10/marketing-vs-reality-10-memory-cards-tested-real-world-speed/

Posted in Computere si electronice, Cum să.., Fotografie si video, Hobby si timp liber, Telefoane mobile si tablete and tagged , , , , , , , , , , , , , .

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.