Probabil că mai toți dintre noi avem un smartphone care încet-încet devine tot mai indispensabil. Si totuși, în ciuda acestui fapt, nu există mulți oameni care să știe despre toate lucrurile incredibile de sunt capabile aceste dispozitive. In acest articol, dorim să închidem acest cerc vicios și să vă dezvăluim 7 dintre cele mai fascinante secrete ale telefoanelor cu Android.
1. Cel mai simplu mod de a economisi energia bateriei telefonului si cel mai la indemâna din cele 7 secrete ale telefoanelor cu Android
Dacă alegeți un fundal negru sau întunecat pentru ecranul telefonului, evidențierea automată a pixelilor se va dezactiva și veți observa că dispozitivul își păstrează bateria încărcată pentru mult mai mult timp. Această caracteristică nu este disponibilă încă pentru toate dispozitivele Android, dar este deja implementată în majoritatea smartphone-urilor și tabletelor Samsung. Încearcă!
2. Text-to-speech (text către vorbire)
Nu numai că puteți citi acest articol, dar îl puteți chiar asculta dacă aveți un dispozitiv Android. Deci, dacă preferați să auziți informațiile de pe telefon, mai degrabă decât să le vedeți, mergeți la Settings -> Accessibility (Setari->Accesibilitate) și activați opțiunea Output Text-to-Speech.
Telefoane mobile in oferta la CELro! Click >>AICI<< pentru a profita de cele mai bune preturi!
3. Smartphone remote control (controlul de la distanta al telefonului)
Accesați Settings -> Security -> Device administrators (Setări -> Securitate -> Administratori de dispozitiv) și bifați casetele din dreptul Android Device Manager, Remotely locate this device, and Allow remote lock and erase (Manager de dispozitiv Android, Localizați de la distanță acest dispozitiv și Permiteți blocarea la distanță și ștergerea.) Acum, dacă vă pierdeți smartphone-ul, îl puteți localiza și bloca fără a vă pierde datele, prin intermediul acestui site web (http://google.com/android/devicemanager), pe care Google il pune la dispoziție.
4. Activează Modul oaspete
Dacă doriți să imprumutați temporar telefonul unei alte persoane, dar sa păstrați confidențialitatea datelor personale, utilizați Modul Guest (oaspete). Glisați în jos din partea de sus cu două degete și atingeți pictograma de utilizator din partea dreaptă sus. Va apărea pictograma Adăugați un cont de oaspete și veți putea alege acțiunile permise pe care le poate efectua persoana căreia ii împrumutați telefonul. Nota: Este unul din aceste secrete ale telefoanelor cu Android disponibil pentru cele din seria Nexus (Nexus 4, 5 and Nexus 6), Motorola Moto (Moto X, Moto X 2nd Gen, Moto G, Mot G 2nd Gen, Moto E, si Moto E 2nd Gen), LG G3, LG G Flex 2, Sony Xperia Z3, s.a.m.d.
5. Screen magnifier (Lupa pentru mărirea ecranului)
Persoanele cu o vedere slabă nu au nici cea mai mica idee cât de mult această funcție le poate ajuta. Accesați Settings -> Accessibility -> Magnification gestures (Setări -> Accesibilitate -> Gesturi de mărire). Apoi, veți putea să măriți orice parte a ecranului doar prin atingerea acestuia in zona dorită.
Telefoane mobile in oferta la eMAG! Click >>AICI<< pentru a profita de cele mai bune preturi!
6. Hotspot portabil
Nu este nevoie să cumpărați un modem sau un router separat 4G/3G pentru a conecta la Internet diferite dispozitive, deoarece smartphone-ul vostru poate face acest lucru cu ușurință. Accesați Settings -> Tethering and portable hotspot (Setări -> Tethering și hotspot portabil) și porniți hotspotul portabil WLAN. Asta e tot!
7. Un joc secret si cel mai distractiv din aceste secrete ale telefoanelor cu Android
Începând cu Android 2.3 Gingerbread, Google ascunde un mic cadou secret pentru utilizatori în toate dispozitivele lor si face parte din aceste secrete ale telefoanelor cu Android. Gasirea lui insa, se poate dovedi destul de dificilă. Mai întâi, accesați Settings (Setări) și selectați About phone or About tablet ( Despre telefon sau Despre tabletă). Atingeți Android version (Versiunea Android) de mai multe ori, iar atunci când pe ecran apare o mica bezea (marshmallow), atingeți-o repede și se deschide un mini-joc special. Nu ai găsit-o încă? Ce mai aștepți?
Citeste si: Cum se încarcă un telefon mobil sau smartphone