Cum sa creati trandafiri albastri

Cum sa creati trandafiri albastri
Un trandafir albastru are unicitatea culorii ce evoca o fascinatie profunda. Simbolizează ceva care este imposibil de realizat, un mister greu de elucidat. Într-un sens romantic, un trandafir albastru reprezintă o oportunitate, o speranță, și o posibilitatea unei minunate, reale iubiri.

Trandafirul albastru este o anomalie care nu există în natură. In schimb, acesta poate fi creat. Va vom descrie cum puteti face asta, in randurile de mai jos.

Alege un buchet de trandafiri albi sau crem proaspăt tăiați. In mod ideal, aceștia ar fi fost bine sa nu fi fost înmuiați sau ținuti in apa, anterior. Uscați, trandafirii proaspăt tăiați maximizează absorbția de colorant floral. În acest caz, este vorba de un colorant albastru floral transportat de apa, prin tija tulpinii, către petale.

trandafiri albastri-1

Scoateți cu grijă ghimpii trandafirilor cu un cuțit. Puneți trandafirii deoparte într-un vas gol.

trandafiri albastri-2

Se amestecă si omogenizează colorantul albastru, sub formă de praf într-un vas gol. Combină pulberea și apa caldă în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj. Adăugarea de mai mult praf va intensifica culoarea și va aduce bogăție în plus la produsul final.

Se taie la vârf tulpinile trandafirilor pe care ii veți pune în soluția de colorant. Lăsați-i să se înmoaie timp de câteva ore. Cu trecerea timpului, absorbția de vopsea va fi din ce in ce mai pregnantă și începe să satureze petale, revărsând o nuanță de albastru care se va intensifica din ce in ce mai vizibil.trandafiri albastri -4Tăiați tulpinile din nou, apoi introduceți din nou florile in soluția de colorare. Prin aceste tăieri proaspete veți elimina țesutul creat de plantă pentru a se vindeca prin închiderea rănilor si va permite asimilarea mai rapida a colorantului.

trandafiri albastri - 5

Întro jumătate de zi, colorantul albastru ar trebui să se răspândească, colorând uniform petalele de trandafir sau îi puteți tine până când petalele de trandafiri vor ajunge la nuanța dorita. În acest moment, aruncați soluția de vopsea și înlocuiți-o cu apa limpede.

trandafiri albastri - 6

Dacă doriți, puteți să adăugați un conservant de flori in apa pentru o durată mai lungă a florilor. Iată, aveți un minunat buchet de trandafiri albaștri unici!

trandafiri albastri - 7

Loading

Posted in Fă chiar tu.

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.