Cum sa ai par stralucitor: un semn de sanatate si un atu al frumusetii

Strălucirea părului este precum bujorii din obraji: un semn de sănătate si un atuu al frumuseții.. si este atât de ușor de obținut! Afla cum sa ai par stralucitor !

 

avon.ro%20

    1. Hrănește-l in timpul nopții! Un pic de ulei vegetal, cel de măsline e mai recomandat, aplicat pe toată lungimea parului in noaptea care precede spălatul pe cap, hrănește, hidratează si repara firul de par si cuticulele care il alcătuiesc. Acestea vor fi mai puțin depărtate si ridicate, dar mai strânse de-a lungul tijei firului de par, oferind o suprafață netedă pe care lumina se reflecta, precum într-o oglinda, un par stralucitor.

Cum sa ai par stralucitor

    1. Perie-l in fiecare seara! Daca periajul reușește sa elimine praful si nodurile, de asemenea, in acelasi timp, ajuta sebumul sa alunece spre vârful firului de par, pentru a-l proteja si a-l face sa strălucească. Nu ezita sa pui mare preț pe aceasta activitate care stimulează si circulația sanguină capilară. Peria ideală este cea micuță, cu dinții fixați in cauciuc.
    2. Clătește-l la sfârșit cu apă rece! Diluează, dacă este posibil, un pic de oțet in apa pe care o folosesti pentru clătire. Apa rece si aciditatea fac din el un par strălucitor, mai luminos si mai ușor de descurcat.

Cum sa ai par stralucitor

  1. Usucă-l cu feon-ul in sensul firului de par! Un șiretlic care merge de fiecare data pentru a obtine un par stralucitor: in momentul uscării cu feon-ul, dirijează suflul de aer cald către vârfuri, nu spre rădăcina. La sfârșit regleaza feon-ul pentru un jet de aer rece înainte de a folosi peria.
  2. Vopsește-l din când în când! O, da!  Vopseaua permanentă sau semi permanentă te ajuta  sa ai un par stralucitor, ii dă o culoare puternica si nişte reflexe superbe! Tot ce trebuie sa alegi este o nuanță cât mai apropiata de cea a parului tău.

avon.ro%20
Alintă-ţi părul si îngrijește-l asa cum merită. Face parte din frumusețea ta! Un par stralucitor!

Cum sa ai par stralucitorcum sa ai par stralucitor

In final, câteva sfaturi de pe Youtube pentru un par stralucitor:

Loading

Posted in Cum să.., Fashion, stil si moda and tagged , , , , , , , , , , , .

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.