Cum sa te joci cu Magic Jinn – O jucarie isteata

Dacă nu știi ce cadouri să iei copiilor de sărbători, de zile onomastice sau de naștere, sau sa le faci o surpriza pur si simplu, o soluție isteață este o jucărie grozavă de la Noriel,  care nouă ne place in mod deosebit pentru ca promovează dorința de cunoaștere. Afla din acest articol cum sa te joci cu Magic Jinn !

Iși merita toți banii si nici nu e foarte scumpă. In comparație cu tot felul de căței pe care-i mângâi si nu fac nimic altceva decât sa clipească si costa o căruță de bani, acest Magic Jinn e minunat. Ghicește o mulțime de animale si cel mai important – este interactiv, copilul comunică cu el si fascinat sa vadă cum ii citește gândurile. Ii incurajează pe copii sa pronunțe tare si clar (altfel Jinn te roagă sa repeți) si trebuie sa fie liniște in jur când vorbești cu el, altfel nu se poate ,,concentra”. Iată mai jos si un videoclip despre cum sa te joci cu Magic Jinn:


POT SĂ-ȚI CITESC GÂNDURILE!

ȘTIU PESTE 350 DE ANIMALE. TU LE ȘTII?

Ce ne spun cei de la Noriel despre jucărie si despre cum sa te joci cu Magic Jinn :

<< Magic Jinn cunoaște sute de animale, inclusiv unele care au dispărut de pe planeta sau care nu au existat niciodata! Distrati-va provocandu-l! >>

Dacă ești mai isteț decât el si cunoști animale pe care el nu le știe, poți câștiga !!

cum sa te joci cu Magic Jinn

cum sa te joci cu Magic Jinn

Magic Jinn înțelege tot ce-i spui dacă vorbești clar si dacă in locul in care te afli nu exista zgomot de fundal. Este foarte isteț, dar chiar si asa are nevoie de o atmosfera liniștită sa poată gândi. De asemenea, se bucura foarte mult când te stradui sa dai răspunsuri corecte la toate întrebările lui.

Jucăria funcționează cu 3 baterii de 1,5V, tip „AAA” incluse.

 

Loading

Posted in Cum să.. and tagged , , , , , , , , , , , .

Evrika

One Comment

  1. Am primit si noi un magic jinn, cu ambalajul in limba romana, cu sigla de noriel….insa nu vorbeste in romana, ci in spaniola. Aveti idee daca se poate face sa vb in romana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.