Pantofi comandati online incomozi

Ți-ai comandat o pereche de pantofi online și nu sunt atât de confortabili precum sperai? Dacă se potrivesc dar sunt prea strâmți sau faci bătaturi de la ei, nu-i returna – învață cum să-i adaptezi piciorului tau.

ppt.ro
Pantofii noi, chiar și cei de calitate premium, sunt de cele mai multe ori rigizi, strâng,  produc bătături și crează o sumedenie de neplăceri  pe care unii dintre voi le rezolvă așa cum au auzit de la bunicul sau ai citit pe internet  iar alții le ignoră suportând cu stoicism și visând la comoda și vechea pereche de conversi.

Durerea este provocată de faptul că picioarele incearcă să se obișnuiască cu o formă cu care nu sunt obișnuite. Pe măsură ce sunt purtați, pantofii se adaptează piciorului, devenind comozi și ușor de purtat.
Matar.ro
Pentru a evita acest pas intermediar al pantofilor care strâng,  iată câteva sugestii simple și eficiente:

  • Cumpără pantofii cu cel puțin o săptămână înainte de a-i purta efectiv. Poartă-i prin casă câte zece minute, astfel oasele și ligamentele piciorului nu vor fi nevoite să suporte noua formă pentru prea mult timp iar pantofii se vor adapta piciorului în mod progresiv.
  • Lustruiește pantofii după fiecare purtare pentru a păstra pielea suplă si lucioasă.
  • Așează pantofii pe calapoade potrivite după fiecare purtare. Cele din lemn sunt foarte bune pentru că lemnul absoarbe umezeala care altfel s-ar impregna în pielea pantofilor.

Mai jos gasiti si alte sugestii:

1. Leagă-ți șireturile ca în imaginea de mai jos pentru a lăsa mai mult spațiu de mișcare piciorului.

pantof-lejer

2. Pentru a face pantofii de piele mai moi, masează interiorul cu alcool și poartă-i cu șosete jumătate de oră prin casă.

3. Evită bășicile aplicând vaselină, pudră de bebeluși sau deodorant pe călcâi.

4. Lipește-ți cu un plasture medicinal al treilea și al patrulea deget de la picior (numărând de la degetul mare încolo) pentru a evita durerea cauzată de pantofii stiletto.

5. Folosește glaspapir pe talpa pantofului pentru mai multă aderență.

6. Pantofi prea strâmți? Îi pți lărgi dacă pui o pungă cu apă în vârful lor și ii lași la congelator peste noapte.
Kurtmann
În final, pentru ca experiența lărgirii unei perechi noi de pantofi comandati online incomozi să nu devină dureroasă, cel mai util sfat este să nu porți o singură pereche de pantofi până devine bună de aruncat iar a doua zi să fii nevoit să stai 12 ore într-o pereche nouă si rigidă de pantofi. Poartă alternativ cel puțin două perechi și astfel îți vei putea acomoda picioarele cu o pereche nouă, în ritmul tău.

Loading

Posted in Cum să.., Fashion, stil si moda and tagged , , , .

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.