evaluare digitala

Evaluare digitala a cunostintelor elevilor

Evaluare digitala a cunostintelor elevilor este o platformă independentă, dedicată elevilor din clasele I-VIII și pregătitoare, cu ajutorul căreia aceștia își pot testa online cunoștințele dobândite în școală, la probe precum Limba română, Matematică sau Cultură generală.

Vă propunem așadar o abordare modernă a clasicelor evaluări școlare obligatorii, axată pe creativitate, ingeniozitate, gândire critică și argumentația propriilor puncte de vedere. Un instrument de evaluare extra-școlar modern, inovator, iar de acum și foarte ușor de accesat atât de părinți cât și de elevi.

evaluaredigitala.ro

Evaluare Digitală își propune să meargă dincolo de ceea ce se întâmplă în școli. Credem cu tărie că universul redus la pereții unei săli de curs este doar o latură a realității unui elev. Drept urmare, a fost gândit ca un instrument modern de testare a cunoștințelor, exclusiv digital, adaptat atât prezentului dar și viitorului, care să rezolve nevoia elevului de a ieși din coperțile manualelor, în lumea reală.

Evaluare Digitală oferă elevilor posibilitatea de a-și verifica cunoștințele pe etape de parcurgere a materiei în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele concursuri, examene și competiții. O astfel de evaluare periodică asigură o asimilare constantă a materiei precum și o dezvoltare de competențe la un nivel corespunzător pentru fiecare elev. În acest fel, se diminuează riscul acumulării unor lacune în cunoștințe și se pot întreprinde din timp măsuri de recuperare a materiei.

Prin intermediul Evaluării Digitale, elevii claselor 1-8 și pregătitoare își pot testa cunoștințele de acasă. Fie că este vorba de Matematică, Limba română sau Cultură generală, aventura Evaluării Digitale oferă copiilor posibilitatea de a utiliza tehnologia în scopuri educative. Astfel, elevii sunt provocați să descopere și să rezolve subiecte dintre cele mai inventive.

De partea lor, părinții, pe baza monitorizării activității – testul rezolvat, statistici, sugestii de la evaluatori și monitorizarea progresului – trag concluziile: care este nivelul de cunoștinte al copiilor și ce ar trebui îmbunătățit sau dezvoltat pentru performanță, având alături pas cu pas echipa de specialiști a Evaluării Digitale.

Premiul cel mare, acordat în urma etapei finale (din luna iunie) este o excursie la Disneyland Paris.

Ce obţii?

EVALUEAZĂ  CORECT!


– O evaluare corectă a cunoștințelor copilului tău
– O atitudine potrivită pentru procesul său educativ, învățare-evaluare-performanță
– Diplome de merit prin care  sunt recunoscute performanțele în cadrul Olimpiadei Digitale
– Certificat de participare
– Premii. Prin Evaluare Digitală, există posibilitatea de a câștiga la etapa finală o excursie frumoasă la Disneyland Paris
Mai sunt însă și alte premii interesante, astfel:

– Toți elevii cu un punctaj de peste 90 pct. obținute la etapa finală – (1) Un set de rechizite personalizate cu Evaluare Digitală, pentru anul școlar viitor
– Toți elevii cu un punctaj între 80 – 90 pct. obținute la etapa finală – (1) Un rucsac personalizat cu Evaluare Digitală
– Alte premii acordate prin tragere la sorți aleatoriu pentru cei care participă (rucsac personalizat Evaluare Digitală, jocuri educative, enciclopedii și cărți educative)
Totodată, vei avea o Evaluare Corectă a cunoștințelor copilului tău și îi vei forma o Atitudine Potrivită pentru procesul său educativ, în toate componentele sale de învățare-evaluare-performanță!

evaluaredigitala.ro

Principalul obiectiv al Evaluării Digitale este evoluția și dezvoltarea personală a copiilor și crearea sau consolidarea unor instrumente de adaptare la situații reale cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi.

EVALUEAZĂ CORECT!


Toate acestea într-o manieră facilă și interactivă, cu analiza performanțelor și evoluției fiecărui elev și mai ales cu sugestii de îmbunătățire a nivelului de cunoștințe.

Evaluare Digitală se adresează elevilor claselor 1-8 și pregătitoare și urmărește:

 • O evaluare corectă a cunoștințelor elevilor la discipline precum Matematică, Limba română sau la capitolul Cultură generală;
 • Raționamente după criterii logice, pentru a găsi rapid soluții noi;
 • Corelații intuitive, logice, pentru rezolvarea diverselor probleme;
 • Analogii și operații creative pentru situații noi;
 • Înțelegerea mesajelor scrise în diverse contexte de comunicare;
 • Exprimarea și argumentarea propriilor idei și puncte de vedere;
 • Redactarea de mesaje în diverse situații de comunicare;
 • Interdisciplinaritate prin verificarea cunoștințelor din mai multe domenii;
 • Acumularea de informații pentru îmbunătățirea procesului educativ;
 • Relația cu informația;
 • Capacitatea de concentrare, atenția și gradul de efort.

Misiunea Evaluării Digitale este de a ajuta fiecare elev în procesul de autoperfecționare, fie că este vorba de școală sau de diversele contexte din viața sa.

Evaluare Digitală este formată din: Test Demo GRATUIT, 3 etape de EVALUARE și o etapă FINALĂ prin calificare, pentru acordarea excursiei la DISNEYLAND PARIS elevilor câștigători!


Etapa 0 – GRATUITĂ este formată din:

 • Test Demo la Matematică – disponibil.
 • Test Demo la Română – disponibil.
 • Test Demo la Cultură generală – disponibil.

Pentru următoarele 4 etape, participarea este opțională și se face contra cost.

Etapa1 – Antrenament + Evaluare 1 (3 teste contra cost: limba română, matematică, cultură generală). Perioadă desfășurare: Decembrie 2015 – Februarie 2016.
Etapa 2 – Antrenament + Evaluare 2 (3 teste contra cost: limba română, matematică, cultură generală). Perioadă desfășurare: Ianuarie – Aprilie 2016.
Etapa 3 – Antrenament + Evaluare 3 (3 teste contra cost: limba română, matematică, cultură generală). Perioadă desfășurare: Martie – Mai 2016.
Etapa 4 FINALĂ – Antrenament + Evaluare 4 (3 teste contra cost: limba română, matematică, cultură generală). Perioadă desfășurare: Iunie 2016.
Cumulate, cele 4 etape de evaluare însumează 12 teste. Fiecare test, al fiecărei etape, cuprinde 21 de subiecte. Acestea sunt structurate pe 4 grade de dificultate: ușor (8), mediu (8), greu (3) și performanță (2 exerciții).
În plus, fiecare Test are o zonă de ANTRENAMENT specifică, formată din 30 de exerciții – 10 exerciții ușoare, 10 exerciții medii, 5 exerciții grele și 5 exerciții de performanță.
Pentru informațiile exacte privind datele de înscriere și participare, urmărește Calendarul de Înscriere și Desfășurare al Evaluării Digitale, precum și pagina de Facebook!

Evaluare Digitală click –> aici pentru Înscrieri

Înscrierile se fac direct online de către părinții și tutorii elevilor, prin crearea unui cont de părinte, în care se adaugă datele de identificare (nume, prenume, clasa, școala, etc.) ale copilului/ copiilor participanți.


Părinții pot selecta înscrierea pentru fiecare copil la proba dorită/ probele dorite și etapele de evaluare ale Evaluării Digitale. Fiecare elev va avea contul lui.

Fiecare test costă 25 lei, echivalent 5 eur (inclusiv tva) și conține atât Antrenamentul specific etapei (30 exerciții: 10 ușoare, 10 medii, 5 grele, 5 de performanță), cât și Testul specific etapei (21 exerciții: 8 ușoare, 8 medii, 3 grele, 2 de performanță).

* Evaluare Digitală suportă toate costurile adăugate de operatorul de plăți Mobilpay, aferente operațiunilor de plată prin card bancar.

Toate costurile vor fi notificate odată cu înscrierea, iar suma plătită va fi cea înscrisă pe documentele justificative (proformă, factură).

Reduceri de 5% până la 15% pentru mai mult de 3 teste achiziționate!

Pot fi selectate oricâte din totalul de 9 teste. De la o singură etapă a unei probe, până la toate cele 9 etape aferente celor 3 probe. Veți vedea, în timp real, categoria de discount pentru selecția făcută.

–  5% pentru 3 sau mai multe teste selectate (indiferent de combinație, probă sau etapă).

– 10% pentru 6 sau mai multe teste selectate (indiferent de combinație, probă sau etapă).

– 15% pentru toate cele 9 teste (3 etape x 3 probe: Matematică, Română, Cultură generală).

 

Posted in Cariera, Educatie si comunicare, Scoala vietii and tagged , , .

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.