Cum scapam de gandacii de bucatarie ieftin si comod

Piața si internetul sunt invadate de soluții, spray-uri si alte substanțe ,,minune” cu care putem combate gandacii de bucatarie. In acest articol vei afla cum scapam de gandacii de bucatarie ieftin si comod fără sa avem nevoie de otravă sau  insecticide ce se pulverizează si sunt periculoase atat pentru om, dar si animalele ce le ținem prin casa.

Cum scapam de gandacii de bucatarie ieftin si comod

Cum scapam de gandacii de bucatarie ieftin si comod

Ca si voi, am încercat nenumărate variante, dar inutil, după o perioada ,,vizitatorii” apăreau din nou. Căutând si alte solutii, mai in glumă, mai in serios, pentru ca, este adevărat, din motive pe care le vom detalia in alt context, informațiile din acest domeniu sunt sărace in soluții eficiente si definitive, am ales, cum spuneam, sa folosesc si niste capcane, ce le văzusem in supermarket, printre alte spray-uri.  Am avut oarece rezerve la început, relativ la povestea însoțită de imagini de pe ambalaj, cum ca, gândacul mănâncă… apoi se duce in cuib…  unde decedează…  si răspândește ,,molima” printre confrații sai.

Am urmărit însă cu strictețe indicațiile de pe ambalaj si profitând de prețul relativ accesibil al produsului, am folosit un număr dublu de capcane, nu doar in bucătărie ci in toată casa. La început am fost dezamăgit de rezultate, vizitatorii încă iși făceau veacul si simțită prezența prin locurile obișnuite. După circa o săptămînă, surpriză! Începuse sa mi se facă dor de ei! Si atunci am citit mai cu atenție instrucțiunile. In compoziție exista o substanță care mi-a trezit interesul: Abamectin (0,05%). După câteva căutări pe internet am ajuns la concluzia ca aceste capcane ,,minune” au si un fundament științific. Abamectinul intră in compoziția unor insecticide ce se utilizează in mod profesional in pomicultură, floricultură  sau viticultură și are un mod unic de acțiune, diferit de insecto-acaricidele convenționale. Un insecto-acaricid formulat pe baza de ABAMECTIN, asa cum puteți afla si de pe site-ul de profil www.sumi-agro.ro, este o substanță naturală obținută prin fermentare, dintr-o specie de bacterii – Actinomycete Streptomyces avermitilis. ABAMECTIN  acționează asupra sistemului nervos al insectelor provocând, in câteva ore, paralizia ireversibilă a acestora. Insectele care intră in contact cu produsul mor fără a prezenta nici o mișcare sau spasm. Acționează atât prin contact, dar mai ales prin ingestie, iar activitatea insecticidă maximă se observa începând de la a treia zi după aplicare. Ca sa fiu sigur ca nu vor mai apărea niciodată m-am hotărât sa-mi mai fac rezerve de capcane. Pentru ca mi-a fost mai comod,  le-am comandat  de pe  www.emag.ro . Puteți face la fel, dand click –>AICI<– si le puteți primi direct acasă.

capcane gandaci de bucatarie

capcane gandaci de bucatarie

Bun, acum ca ne-am lămurit și am aflat cum scapam de gandacii de bucatarie ieftin si comod, v-am recomandat ce am găsit pe piața romanească, insa din curiozitate am cautat chiar pe site-ul producatorului, unde, într-adevăr, sunt si alte variante, le așteptăm sa apară si la noi. De asemenea, așteptăm cu interes si impresiile dumneavoastră.

Afla mai multe si despre cum sa bei acasa o apa curata purificata prin osmoza inversa .

 REFERINTE:

https://en.wikipedia.org/wiki/Abamectin

http://www.sumi-agro.ro/index.php?pg=10&prodID=14

 

Loading

Posted in Casa si gradina, Cum să.., Sanatate and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.