Cum sa vedem pe internet filme romanesti legal si gratuit

A fost lansat Cinepub, singurul canal Youtube gratuit și legal de cinema românesc, un proiect al agenției de publicitate GAV, în parteneriat cu Google.

Aproape 30 de filme independente, rare sau ciudate sunt deja disponibile pe canalul Youtube al companiei. Cinepub încearcă apropierea publicului românesc de producțiile locale.

Cinepub este dedicat iubitorilor şi creatorilor de film românesc. Este un proiect menit să aducă în atenţia publicului cinefil nu doar filme de autor, ci şi producţii independente, realizate de pasionaţi aflaţi la început de drum. Prin intermediul acestor poveşti în imagini încercăm apropierea publicului de filmul românesc, de multe ori uitat. Pentru că filmul ne implică, ne provoacă, ne inspiră şi ne conectează.

Altfel spus, Cinepub ne apropie de poveştile de care avem nevoie. Zi de zi.

Cinepub este singurul canal online gratuit de cinema românesc, un proiect unic GAV* în parteneriat cu Google.

*GAV – agenție româneasca de comunicare, specializată în content offline şi online, pionier al marketingului cultural autohton.

 Romfilmpromotion a fost lansată de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc în parteneriat cu Administrația Fondului Cultural Național în 2013. Este a doua platformă gratuită care pune la dispoziția publicului filme românești.

chinastore.ro

Asociatia pentru Promovarea filmului românesc/Romanian Film Promotion (APFR)  este una dintre cele mai importante entități din domeniul cinematografiei și promovării filmului din România.

Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc a fost fondată în 2001 sub numele de Asociația Film XXI în scopul sprijinirii tinerilor cineaști și profesioniști de film, distribuției și promovării valorilor europene dar și formării unei noi generații de spectatori pentru cinema-ul secolului 21.

Dintre evenimentele de mare anvergură organizate de către Asociația pentru promovarea filmului românesc amintim: Festivalul Internațional de Film Transilvania, Gala Premiilor Gopo, Caravana TIFF/Operation Kino, Noaptea Albă a Filmului Românesc sau EducaTIFF – programul de educație media și cinematografică pentru copii și adolescenți.

surse biografice:

http://www.stiridemontreal.com/2015/03/cinepub-filme-romanesti-gratis-pe-youtube/

http://www.romfilmpromotion.ro/prezentare

http://cinepub.ro/site/cinepub/

Loading

Posted in Arta si divertisment, Cum să.., Filme and tagged , , , , .

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.