Cum sa faci coregrafia unui dans

Primii pasi – Cum sa faci coregrafia unui dans

Dansul și coregrafia sunt o a doua natura pentru unii din semenii noștri. În timp ce tehnica este foarte importantă, timpul și răbdarea sunt, de asemenea, necesare, ca sa reușești sa faci coregrafia unui dans, asa ca nu fiti frustrați! Dacă doriți să faceți din coregrafie o carieră, cel mai bine este sa aveți ,,antecedente” in dans. Având experiență, veți avea o șansă mai mare de reușită, pentru ca va trebui sa fiți, in același timp un bun executant, sa ai multa încredere de sine și să fii deschis pentru a întâlni alte persoane. Si nu sunt singurele calități pe care trebuie sa le ai ca sa stii cum sa faci coregrafia unui dans. Va trebui să știi ceea ce faci, altfel nu ai nici o șansă!

Sa începem! Selectați un stil. Există sute de stiluri, de la folk și flamenco la hip-hop, asa ca alege unul care se ti potrivește ca dansator. Ar putea fi o combinație de câteva sau mai multe, sau ați putea alege să-l păstrați simplu.

Coregrafie -1

Alege o melodie care completează stilul tau. În timp ce melodiile lente funcționează bine pentru balet, pentru disco ai nevoie de piese rapide. Evident este necesar ca piesa, să se preteze la a fi dansantă. Melodiile lui Michael Jackson, de exemplu, sunt foarte bune pentru dans. Fii creativ și alege o melodie deosebită.

Coregrafie -2

Înainte de a stabili ordinea secventelor coregrafiei, alcătuiește o listă de pași care s-ar preta pentru stilul și cântecul ales. Această abordare te-ar putea ajuta pe mai departe.

Coregrafie -3

Ascultă piesa cu atenție și identifica secțiunile. Dă-le nume și a observa modul în care acestea se repetă. Identificați starea de spirit care se potrivește cu fiecare dintre secțiuni.

Coregrafie -4

Câteodată, te ajută să desenezi muzica!! – trage o linie șerpuită care arata cu curge melodia.

Coregrafie -5

Acum poți începe dansul. Dacă găsești un pas care te face fericit, scrie-l în detaliu astfel încât să ti-l poți aminti. Înregistrați-vă mișcarea cu o camera video sau măcar cu telefonul.

Coregrafie -6

La început conturează pașii de bază și apoi adăugați detalii, cum ar fi mișcările bratelor.

Coregrafie -7

Exersează !!! Repetiția este cheia! Amintiți-vă, repetați iar si iar si iar, apoi poți face orice modificări de ultim moment. Înregistrați-vă și vedeți cum arată pe ecran. Poate chiar cere informații si păreri de la alte persoane.

Coregrafie -8

Si nu uita! Fii tu însuți în timp ce dansezi!

Coregrafie -9

Loading

Posted in Cum să...

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.