Cum să arătați cel mai bine in fotografii

O mulțime dintre noi urăsc sa fie fotografiați, dar membrii familiei și prietenii insista sa ne lăsăm fotografiați. Dacă vreți sa evitați ca in fiecare poza sa apareti ca un cerb care privește în farurile unei mașini, in schimb sa arati bine in fotografii, există câteva lucruri de care trebui sa tineti cont.

,,Nu ne naștem învățați. De asta, este foarte bine când exista cineva care ne poate ajuta pașii in căutări fotografice, evoluând astfel mai ușor” – este motto-ul de pe blogul site-ul de specialitate f64.ro – locul unde puteți găsi idei si soluții despre cum sa realizați fotografii reușite, dar si aparate foto si accesorii cu are sa va realizați dorințele.

cel mai bine in fotografii -1

Lucrurile stupide pe care ar trebui sa va opriti sa le mai faceti ca sa aratati bine in fotografii

Cu totii avem solutii diferite in a face față unei fotografii. Uneori, acest lucru înseamnă sa avem un chip surprins, alteori înseamnă sa incercam să aratam ca și cum am fi mult mai veseli decât suntem de fapt. În realitate, probabil, trebuie doar să vă relaxați și să nu vă mai gânditi atât de mult la cum sa aratati bine in fotografii.

F64

Pretinzi a fi ceva ce nu esti. Dacă nu ești un bun actor, e recomandat să renunți la a pretinde ca vrei sa fii altcineva in fotografii și chiar să acționezi în mod natural. A scoate in evidență trăsăturile oamenilor este ceea ce face un fotograf bun. Nu poți falsa. Persoanelor mai sarace cu duhul, care pozeaza într-un mod ciudat le reuseste acest lucru si dau bine in fotografii, dar dacă ești genul liniștit și rezervat, iar in poza te uiți nenatural, asta face sa arați prostește. Se poate rezolva pur și simplu: comporta-te normal!

Urăști sa ti se faca fotografii si asta se vede: Uite care-i treaba: o mulțime de oameni nu sunt fotogenici, iar celor mai mulți nu le place sa li se bage un aparat de fotografiat in față. Nu ești singurul in aceasta situatie. Când urăsti sa ti se faca poze, tu, un nepriceput, faci o fata de (scuze) prost. Soluția? Stati drept și gândiți-vă, de exemplu, la ultima masă bună pe care ai mâncat-o. Nu participi la concursul pentru cel mai bun zâmbet, dar cel puțin fața nu-ti va fi schimonosită de durere.

cel mai bine in fotografii -2

Te uiti exact in aparatul de fotografiat: Când cineva indreaptă ceva catre tine este o reactie naturala să se uiti direct la el. Ideal ar fi sa nu mai faci asta. Uită-te mai sus de aparatul de fotografiat sau mai jos, dar nu te uita direct la aparatul de fotografiat. Același lucru este valabil și pentru înclinarea capului. Un studiu recent a relevat ca barbatii care înclină putin capul pe spate și femeile care înclină capul înainte sunt mai atractivi. Același lucru este valabil și pentru picioare și corp, în cazul în care acestea sunt orientate exact catre aparatul de fotografiat, schimba-le putin pozitia. Nu vă faceți griji cu privire la tehnicile ce implică poziția picioarelor sau înclinarea umărului. Doar asigurați-vă că nu sunteți orientat exact catre aparatul de fotografiat.

Ești nervos și încerci să renunti după o singură fotografie facuta: Cel mai mare obstacol pentru aceia dintre noi care urasc sa fim fotografiati sunt nervii. Va propunem să vă relaxați și să lasati fotograful sa-si faca meseria. Un fotograf bun te va aștepta pana la momentul cand nu mai ești nervos. Nu e nimic care, cu adevărat, poate a combate nervii, dar un truc simplu este de a mai rămâne după ce fotografia a fost luată. În loc de a pleca după ce prima poza a fost facuta, mai ramai un un pic și lasă fotograful sa mai captureze o fotografie mai sinceră după ce cea „adevărată” a fost luată.

Esti ,,talharit” (sau ,,talharesti”): Cea mai proasta fotografie este cea în care cineva nu vrea să fie în ea. Când cineva este fotografiat cu forta de catre altcineva, nu arata bine. Aproape intotdeauna veti sterge sau arunca aceste fotografii. Deci, nu forțati alte persoane sa apara in fotografiile voastre !

Pregateste-te tu insuti inainte de a-ti face o fotografie. Invata-te cu propria ta față

Unul dintre motivele pentru care ne enervam cand facem poze cu noi se datorează probabil faptului ca ne imaginam ca această fotografie va fi pastrata într-un album foto de familie și dorim să prezentăm partea noastră cea mai buna. În loc sa te agiti din cauza felului cum arata parul tau sau cat de mult zâmbești, pregătește-te din timp de prin invata cum fata ta sa arate un pic mai bine.

cel mai bine in fotografii -3

Învață să zâmbesti în mod natural: Exercitiul este perfect aici și a sti care este zâmbetul tău natural este cel mai bun mod de a nu arata ciudat într-o fotografie. Da, esti indulgent cu tine insuti, dar dacă practici în fața oglinzii vei fi în cele din urmă in masura sa ai un zambet firesc în orice moment.

F64

Gandeste-te care este partea pe care vrei să o arati: Cei mai mulți dintre noi nu suntem perfect simetrici (!!) și chiar dacă suntem, tunsorile noastre, probabil, nu sunt. Când te uiti la tine în oglindă lucrand la zâmbetul tău, incearca sa vezi care parte și care unghi vă place cel mai mult și arata-l de cate ori poți. Daca doriti sa afalti mai multe despre arta fotografiei va invitam sa ,,faceti câţiva paşi” prin  site-ul de specialitate f64.ro – locul unde puteți găsi idei si soluții despre cum sa realizați fotografii reușite, dar si aparate foto si accesorii cu are sa va realizați dorințele.

Loading

Posted in Arta si divertisment, Hobby si timp liber, Job vs. timp liber, Scoala vietii and tagged , , , , , , , , , , .

Evrika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.